Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013

Мариян Кюрпанов и Ваня Червенкова са нейните подгласници
Обновена: 18 ное 2013 14:07 | 17 ное 2013 10:09, Елка Василева
94
Станка Златева e победителят във VIP Brother 2013
Снимка: VIP Brother

Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за „Любимата звезда на България“ и победител във VIP Brother.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“, бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013 Станка Златева.

Станка Златева изпълни парче с Любо Киров, с което спечели не само овациите на публиката, но и адмирациите на участниците, напуснали Къщата през последните седмици. „Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели Любо възхищението си от шампионката.

На втора и трета позиция във VIP Brother 2013 се класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“.

Къщата на Big Brother остана празна, но само за два дни. В понеделник, 18-ти ноември зрителите на Нова ТВ ще видят как тя отново ще отвори вратите си, този път за новите съквартиранти на  Big Brother All Stars 2013.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
4
 
! Отговори
ина преди 10 години
Иване, трябва да си възмутен от поведението на Ваня Червенкова, която беше манипулатора в къщата и ме е яд на Тервел и Станка, че и се връзваха. Мира беше открита и казваше каквото мисли, без да цели създаване на интриги! Малко ми напомня на политиката това разделение и оплюване, малко като случая с бюлетините в Костинброд. Толкова помия се изсипа, че това е нечовешко!!!
76
11
 
8
 
! Отговори
иван преди 10 години
Станка ти си супер, ти си номер. Възмутен съм от поведението на Мира Радева, изключително манипулативна, лицемерна!
75
4
 
6
 
! Отговори
Miglena italy.. преди 10 години
niamam namerenie da kria imeto si za razlika ot vsicki vas.zahtoto sam cesten covek .za men stanka e nomer 1)kato cialo..xaresva mi kakav covek e ako se zagledate dobre v neite oci hte vidite neinata iskrenost tia behe edistveniat korekten covek v kahtata hampionka e vav sporta i v jovota pojelavam i go s cialo sarze da bade vinagi takava stanke ako ceteh tova v momenta zapomni badi takava kakvato si.ne se. promeniai.....
74
6
 
5
 
! Отговори
Секирчо и Манарчо преди 10 години
нямам нищо против станката не и завиждаите тя е много зле с колената наградата вероятно е за изкуствени стави съжалетего момичето от пехливанлък почти е осакатяла
73
7
 
7
 
! Отговори
ДО 73 преди 10 години
До АнонименЯВНО НА ПРОСТАЦИТЕ НЕ СЕ ХАРЕСВА СТАНКА."КУЧЕТА ТА ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ"БРАВО СТАНКЕ ТИ СИ НАШТА ГОРДОСТ.
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тупарев вижда всичко
71
16
 
10
 
! Отговори
гражданка преди 10 години
Чудя се къде видяха злоба в едно толкова добро същество, чийто очи винаги са усмихнати?! Та тя не каза нито една лоша дума за никого, освен за социоложката, която така просташки я засегна, че едва ли някой друг на нейно място би се въздържал. Не съм съгласна, че Станка се е влияла от Ваня. Въпреки, че се сближиха в къщата, тя твърдо застана зад избора на Лияна, когато посочи Мариян за свой фаворит и заяви на Ваня, че не е съгласна с упреците и.
70
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До софиянец, ти си софиянец, адвокат, мразиш Мира Радева - ако си Павел Чернев искам да ти кажа, че не гласувах за теб, когато те номинираха, защото не ми допадна заядливото ти поведение и реплики като "Моляяяя?!", което напомняше повече на борец отколкото на адвокат.
69
11
 
8
 
! Отговори
гражданка преди 10 години
Евала, софиянец! Прави впечатление, че повечето, които наричат Станка "***" са най-големите селяци и неграмотници, но по-лошото е, че се разграничават и срамуват от корените си, за разлика от нея самата. Аз нямам село, образован човек съм, но се покланям пред това прекрасно момиче! Какви ли не простотии прочетох по неин адрес. Чули, недочули, говедата плюят по национален символ като Станка Златева... Няма друг такъв народ, ей!
68
6
 
18
 
! Отговори
Слави Пенев преди 10 години
Вотът е манипулиран както 2012 година! Златка не покрива името си ,тя не е позитивна личност, а напротив: невъзпитана, груба, вулгарна, необразована ,посредствена ,неподдържана жена, пушач! Необразована!!! Защо никой не я изпита, защото си е платила ! Защото не знае историята на страната си, за която се бори, дори химна! А дали не я доведе в шоуто приличният хонорар! Не може Златка да е ВИП,това е абсурд!Не пускайте SMS,защото няма смисъл!!
67
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората не харесват Станка, защото я беше страх от Ваня, не смееше да и противоречи и като кученце я следваше и гледаше в очите! И за награда, за дето е била послушна, Ваня и плати победата чрез бизнес-партньорите си! Така Ваня е чиста вода, Пламен и Мариян, които Ваня не харесваше, не са победители! А Станка не е недоволна от нечестната победа!!! Ето това не харесвам!
66
4
 
24
 
! Отговори
политолог преди 10 години
До софиянецАз не слагам минуси. Но, не харесах Станка Златева не защото не носи поличка. Тя самата се сравни с "кърлеж". Смятам, че определението "кърлеж" я характеризира доста добре. Колкото до кратките връзки с мъже, това е нейна лична работа, но ние чухме от самата Станка за такива връзки. Може да го е казала на шега, но защо после се сърди. Мога да посоча и други примери, но шоуто не заслужава толкова внимание, колкото му отделихме. Най-важното беше купеният вот за Станка от Иванка
65
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Aide sega ne vi haresva,koi znae vie kakvi bastuni ste,no nali kogato se obsujda nqkogo vsichki sme anonimni,i mnogo umni.Nqmam dumi !!
64
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ми хареса Станка като човек, нито като млада жена. Мисленето й, поведението й изобщо не ми допадат. Тук всички уважаваме способностите и постиженията й, но нрава й - не, не одобрявам никак.
63
10
 
37
 
! Отговори
мама преди 10 години
Като състезател, Станка може и да е добра, но като човек е много злобна, доста ограничена умствано и между другото въобще не е скромна.
62
11
 
26
 
! Отговори
смях! преди 10 години
Егати випа егати брадъра! Това ГМО Станка! То жена ли е?
61
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Простотията пак победи в тази държава. Някаква боркиня била шампионка, била направила нещо за държавата, трябвало да й се възхищаваме за това - Аман от комунистически простотии. Докато се толерира простотията, това ще е положението в държавата!
60
2
 
24
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
На тази като и видя физиономията и ми става мъчно за село!
59
4
 
31
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 10 години
НЕ МОЖЕ ЕДНА СЪСТЕЗАТЕЛКА ПО БОРБА ДА НЕ ЗНАЕ ХИМНА. СРАМОТА ТА ТЯ ТОЛКОВА ПЪТИ ГО Е ЧУВАЛА.
58
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
когато работех в Била видях Златева на живо ,е мога да ви кажа ,че толкова слънчев човек рядко се среща :)